In Memoriam: Jeroen Westerveen

Geschreven door 

Bij een klimoefening in Engeland is op woensdag 20 juni 2012 een lid van AT Noord-Oost-Nederland om het leven gekomen.

Het betreft de 33-jarige politieagent Jeroen Westerveen die in dienst was bij de regiopolitie IJsselland.
Jeroen en enkele andere leden van het eerder genoemde arrestatieteam waren in Groot Brittannië bezig met het oefenen en trainen van onder meer het werken op hoogte. Bij een outdoorklimoefening is Jeroen van grote hoogte gevallen en later op de dag aan zijn verwondingen in het ziekenhuis overleden.

Teamchef AT Noord-Oost Nederland, Emiel Journée, denkt als volgt terug aan Jeroen:

Wij hebben Jeroen leren kennen als een professionele en gedreven collega. Hij was een echte teamplayer en stond altijd klaar voor zijn collega’s. Hij was zeer sportief en het ongeloof dat juist hem dit overkomen is, is groot. Door zijn onvermoeibare inzet maakte Jeroen deel uit van de fundering van het AT.
Zijn overlijden is een groot verlies voor het team.
Voordat Jeroen enkele jaren geleden bij het AT kwam, was hij werkzaam bij de Dienst Speciale Interventies van het KLPD en daarvoor diende hij bij het Korps Mariniers.
Onze gevoelens van medeleven gaan uit naar zijn vriendin Daniëlle, zijn twee dochters Karlijn en Nienke en overige familieleden. Wij wensen hen veel sterkte in deze moeilijke periode.

Jeroen zal vanuit de politie enorm worden gemist, als collega, als docent maar ook als vriend. Namens de redactie van Arrestatieteam.nl wil ik medeleven betuigen aan de naasten van Jeroen, zijn teamleden en al zijn vrienden en kennissen die hem helaas moeten missen.

Een, moed en kunne: Jeroen, rust in vrede.

Laatst aangepast op dinsdag, 29 april 2014 17:27
User

De eigenaar en webmaster van Arrestatieteam.nl. Zelf zeker geen AT'er, maar heeft wel vaak samengewerkt met verschillende AT's. Een politieagent met een gezonde interesse in geweldsbeheersing, bewapening en uitrusting.

Website: www.arrestatieteam.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Log in om reacties te plaatsen
  • Facebook >

  • Twitter @Arrestatieteam.nl >

  • Twitter #Arrestatieteam >

  • 1