Nieuwe website!

Geschreven door 

Na maanden van brainstormen, ontwerpen, coden en testen is het dan eindelijk zover: de nieuwe website is gereed en klaar voor gebruik! De vaste bezoeker valt het meteen op dat de website van De Blauwe Baret, waarvan het meest recente ontwerp stamt uit 2008, is overgegaan in Arrestatieteam.nl: een website die is geoptimaliseerd voor moderne browsers en het hedendaagse arsenaal aan apparaten waarme internet kan worden bekeken: mobiele telefoons, tablets en natuurlijk de PC's.

Op dit moment blijft het bij een nieuwe schil, een nieuw uiterlijk: aan de inhoud van de website is nog niets veranderd. Dat houdt in dat een hoop informatie verouderd is en niet de meest recente ontwikkelingen met betrekking tot de arrestatieteams en verwante zaken weergeeft. Waar de afgelopen maanden keihard door mij is gewerkt aan deze nieuwe website zal de komende maanden keihard worden gewerkt aan de inhoud van de website: alle artikelen zullen opnieuw worden geschreven aan de hand van de actuele stand van zaken met betrekking tot de arrestatieteams.

Ook zal er de komende tijd veel nieuwe inhoud bij komen: nieuwe artikelen over onder meer wapens, uitrustingsdelen en de voertuigen die door de verschillende arrestatieteams worden gebruikt. Bij deze lange, diepgaande artiklelen zullen zo veel mogelijk duidelijke en mooie foto's komen om zo een bron van informatie te vormen voor de bezoekers van deze website.

Naast het herschrijven van de bestaande onderdelen is er ook een nieuwe categorie artikelen op de website verschenen. Onder de noemer van Gear & Kit zal de redactie van Arrestatieteam.nl verschillende producten uitvoerig testen en beoordelen. Het betreft hier natuurlijk producten die jullie, de bezoekers van Arrestatieteam.nl, kunnen gebruiken tijdens het uitvoeren van jullie diensten. Of het dan gaat om het onderdelen die je kunt dragen aan je koppel tijdens je uniformdienst, een verdekt holster voor de Walther P99QNL voor een rechercheteam of tactische handschoenen geschikt voor een AE of VAG, ik hoop jullie allemaal te kunnen voorzien van onafhankelijke en objectieve recensies van uitrustingsdelen.

Naast al deze vernieuwingen blijft alle "oude" inhoud van de website gewoon beschikbaar. Een speciale vermelding verdient hier het Arrestatieteam Forum. De gebruikersaccounts van het forum zijn geintegreerd met de website: als je inlogt op de website of het forum, log je ook meteen in op de andere component. Hiermee kun je onder meer artikelen beoordelen op hun waarde en reageren op nieuwsartikelen die worden geplaatst op de website.

Met het reageren kom ik meteen bij de laatste belangrijke mededeling: laat vooral weten wat je van de nieuwe website vindt. Ik heb hem gemaakt voor jou!

Ik hoop dat jullie zullen genieten van deze nieuwe website en dat jullie zullen uitkijken naar de nieuwe inhoud die zal verschijnen op deze website. Laat vooral weten of jij nog goede ideeën hebt voor de website en de artikelen!

Bij het lanceren van een nieuwe website komen vaak kleine en minder kleine foutjes naar boven. Laat ons vooral weten wat er niet goed gaat of beter zou moeten op de website. Het kan via TwitterFacebook maar natuurlijk ook via onderstaande reageermogelijkheid. Maar daarvoor moet je wel een account hebben bij de Arrestatieteamwebsite of het forum!

Laatst aangepast op dinsdag, 22 juli 2014 18:44
User

De eigenaar en webmaster van Arrestatieteam.nl. Zelf zeker geen AT'er, maar heeft wel vaak samengewerkt met verschillende AT's. Een politieagent met een gezonde interesse in geweldsbeheersing, bewapening en uitrusting.

Website: www.arrestatieteam.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink 32 dinsdag, 22 juli 2014 18:43 Geplaatst door Six

    Naast een nieuwe website inmiddels ook een nieuwe webhosting (juli 2014). Naast het feit dat dit minder geld kost om de website te laten draaien zou dit ook een verbetering in de mogelijkheden en de snelheid van de website moeten opleveren.
    Ik hoop dat de bezoekers dat ook zo ervaren!

Log in om reacties te plaatsen
  • Facebook >

  • Twitter @Arrestatieteam.nl >

  • Twitter #Arrestatieteam >

  • 1