AT'er zwaargewond bij aanhouding

Geschreven door 

Bij de aanhouding van een Belgische verdachte die zich in Nederland ophield, is een lid van een arrestatieteam zwaargewond geraakt.

Op woensdag 22 april omstreeks 23.00 uur heeft er een aanhouding plaatsgevonden door een arrestatieteam in een hotel in Ede. De verdachte is een Belgische man die in België werd gezocht in verband met een zeer geweldadige mishandeling van zijn vriendin. In België zou deze man bij een poging tot zijn aanhouding op Belgische politie-agenten zijn ingereden en daarbij zou een vuurwapen zijn gezien.

De verdachte zou vervolgens naar Nederland zijn gevlucht waarna de Beglische politie contact heeft gezocht meFast Nederland (Fugitive Active Search Team). FAST startte daarop een onderzoek waaruit de mogelijke locatie van deze verdachte naar voren is gekomen. Vervolgens is er een arrestatieteam ingezet om deze geweldadige en waarschijnlijk vuurwapengevaarlijke verdachte aan te houden.

Bij de aanhouding van de verdachte, die heeft plaatsgevonden op een hotelkamer in hotel De Paasberg, is een van de leden van het arrestatieteam meerdere malen door de verdachte in zijn hals gestoken. De verdachte is bij de aanhouding desalniettemin aangehouden.
De AT'er is daarbij zwaargewond geraakt en onmiddelijk overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is geopereerd. Zijn toestand is inmiddels stabiel. Over zijn verdere verwondingen is niets bekend.
Onduidelijk is ook wel arrestatieteam de aanhouding heeft verricht.

Arrestatieteam.nl wenst de gewond geraakte AT'er veel sterkte en een spoedig en volledig herstel. Daarnaast wens ik het betrokken AOT veel sterkte in de tijd dat ze een maatje moeten missen.

Laatst aangepast op donderdag, 23 april 2015 17:47
User

Webmaster en eigenaar van Arrestatieteam.nl. Zelf absoluut geen lid van het arrestatieteam maar wel met een intresse in geweldsbeheersing, uitrustingsdelen en bewapening.

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Log in om reacties te plaatsen
  • Facebook >

  • Twitter @Arrestatieteam.nl >

  • Twitter #Arrestatieteam >

  • 1