Auteursrechten

Op alle teksten en afbeeldingen die worden getoond op de website rust auteursrecht. Het is verboden om zonder toestemming deze teksten geheel of gedeeltelijk over te nemen en op welke wijze dan ook te verspreiden of te vermenigvuldigen. Neem contact op met de redactie indien u gebruik wil maken van de getoonde teksten of afbeeldingen.

Gebruikt materiaal

De op deze website gebruikte gegevens en afbeeldingen zijn voor zover dat mogelijk is voorzien van een bronvermelding indien deze gegevens en afbeeldingen geen eigen materiaal betreft. Wanneer u op deze website een afbeelding of gegevens tegenkomt waarvan u de rechtmatige eigenaar bent en waar ongeoorloofd gebruik wordt gemaakt van deze gegevens, neem dan zo snel mogelijk contact op met de webmaster zodat deze fout kan worden hersteld.
Ondanks dat ik de grootst mogelijke moeite neem om materiaal op een rechtmatige manier te gebruiken vallen fouten niet altijd te voorkomen.

Speciale dankbetuiging

De website zou in deze vorm niet mogelijk zijn geweest zonder de hulp van verschillende personen en bedrijven, waaronder:

 

User

De eigenaar en webmaster van Arrestatieteam.nl. Zelf zeker geen AT'er, maar heeft wel vaak samengewerkt met verschillende AT's. Een politieagent met een gezonde interesse in geweldsbeheersing, bewapening en uitrusting.

Website: www.arrestatieteam.nl
  • Facebook >

  • Twitter @Arrestatieteam.nl >

  • Twitter #Arrestatieteam >

  • 1