Welcome Anonymous !

Over de Arrestatieteams en andere speciale politie-eenheden.
 

Vader en zoon aangehouden voor mishandeling agenten

Algemene onderwerpen omtrent de politie, BPZ e.d.

Moderators: --X--, Doggieman

Berichtdoor JanZwolle » di jan 21, 2014 18:16

Vader en zoon aangehouden voor mishandeling agenten
Bron: http://frontpage.fok.nl/nieuws/634967/1/1/100/vader-en-zoon-aangehouden-voor-mishandeling-agenten.html

Een vader en een zoon uit Rotterdam zijn afgelopen weekend aangehouden op verdenking van zware mishandeling van twee agenten. Een van de politiemensen werd donderdag meerdere malen hard tegen zijn hoofd geslagen tijdens een verkeerscontrole.

De 51-jarige vader weigerde mee te werken toen de politie zijn auto wilde controleren in de Stokroosstraat. Tijdens het gesprek dat volgde kwam een 23-jarige man aanlopen die aangaf de zoon van de automobilist te zijn. Even daarna ontstond een gevecht waarbij een van de agenten enkele rake klappen kreeg.

Om de twee mannen onder controle te krijgen, gebruikte de politie pepperspray. De vader en zoon wisten echter te voet te ontkomen. Omdat hun identiteit bekend was, gingen agenten direct naar de woning van het duo. Daar waren ze niet. Een andere zoon was wel thuis en bleek nog 360 euro aan boetes open te hebben staan. Hij moest die direct betalen.

De 51-jarige vader werd uiteindelijk zaterdag in de woning van een familielid in Rotterdam-West aangehouden. Een dag later werd de 23-jarige zoon op de 's Gravendijkwal in Rotterdam gearresteerd. De twee zitten vast.


Nou fijne familie zeg! :evil: Een duidelijker brevet van opvoedkundig onvermogen kom je zelden tegen... Met dit soort ouders hebben we helemaal geen politici nodig om de boel in het 100 te laten lopen in Nederland...

Gezond weer thuiskomen!

Grtzzz Jan
When all is said and done, a hell of a lot more is said then done...
Avatar gebruiker
JanZwolle
Commissaris
 
Posts: 1033
Geregistreerd: di sep 23, 2003 14:00
Woonplaats: Zwolle


Keer terug naar Politie algemeen

Toon nieuwe berichten