Welcome Anonymous !

Over de Arrestatieteams en andere speciale politie-eenheden.
 

Agent ernstig gewond bij schietpartij op A50

Algemene onderwerpen omtrent de politie, BPZ e.d.

Moderators: --X--, Doggieman

Berichtdoor JanZwolle » za feb 16, 2013 14:10

Agent ernstig gewond bij schietpartij op A50

Bron: http://frontpage.fok.nl/nieuws/585948/1/1/100/agent-ernstig-gewond-bij-schietpartij-op-a50.html

Een agent is door een kogel geraakt toen bij de aanhouding van een verdachte bij knooppunt Hattemerbroek op de A50 schoten werden gelost. Hij raakte ernstig gewond, maar verkeert niet in levensgevaar, zegt een politiewoordvoerder. Zij kon niet zeggen of de agent door een collega is geraakt.

Rond 03.00 uur kreeg de verdachte op de A50 van Apeldoorn naar Zwolle een stopteken, maar hij scheurde weg. Hij negeerde meerdere stoptekens en uiteindelijk kwam het bij Hattemerbroek tot een botsing waarbij de voortvluchtige tegen de vangrail eindigde. Daarna werden schoten gelost.

Onduidelijk is of de verdachte ook heeft geschoten. "De rijksrecherche onderzoekt de zaak en daarom kan ik er nu niet meer over zeggen", zegt de politiewoordvoerder. Als zij te veel details prijsgeeft zou de politie kunnen worden beticht van een poging tot het beïnvloeden van het onderzoek of het beeld dat van het incident bestaat.

Update: Op teletekst wordt gesteld dat betrokkene per ongeluk is neergeschoten door een collega. Heel vervelend nieuws! Voor alle betrokkenen! Beide collega's heel veel sterkte gewenst.

Gezond weer thuiskomen!

Jan
When all is said and done, a hell of a lot more is said then done...
Avatar gebruiker
JanZwolle
Commissaris
 
Posts: 1033
Geregistreerd: di sep 23, 2003 14:00
Woonplaats: Zwolle


Keer terug naar Politie algemeen

Toon nieuwe berichten