Gear & Kit (4)

Gear & Kit is de plek waar producten worden besproken die interessant zijn voor de bezoekers van deze website. Het gaat hier dan om producten die voor beveiligers, politieagenten en mensen met specialistische taken binnen deze vakgebieden.

Of het gaat om het onderdelen die je kunt dragen aan je koppel tijdens je uniformdienst, een verdekt holster voor de Walther P99QNL voor een rechercheteam of tactische handschoenen geschikt voor een AE of VAG, alle producten worden uitvoerig getest en objectief beoordeeld aan de hand van belangrijke punten.

Bent u producent of verkoper van een artikel waarvan een beoordeling in Gear & Kit op zijn plek is en wilt u dat product onder de aandacht brengen bij de bezoekers van deze website. Neem dan zeker contact met ons op!

woensdag, 29 april 2015 00:00

Nitecore P20 LED tactische zaklamp

Geschreven door

Als er één uitrustingsdeel is dat velen van jullie veelvuldig gebruiken dan is dat een zaklamp. Ondanks dat in de meeste dienstvoertuigen nog Maglite staaflantaarns aanwezig zijn, zijn dat soort lampen eigenlijk niet meer van deze tijd.
De Nitecore P20 LED zaklamp is een van de modernste lampen die de bekende Maglites ver achter zich laat. Arrestatieteam.nl onderwierp deze P20 aan een praktijktest om te zien of deze lamp een plek aan jouw koppel verdient.

vrijdag, 11 april 2014 00:00

Swisseye Raptor tactische zonnebril

Geschreven door

Wanneer de lengte van de dagen toeneemt en de zon steeds feller gaat schijnen, wordt het prettig en soms zelfs noodzakelijk, om een goede zonnebril te dragen tijdens ons werk.

Arrestatieteam.nl heeft de Raptor tactische zonnebril van het merk Swisseye het vuur aan de schenen gelegd. Lees in deze test of de bril aan onze eisen voldoet.

maandag, 03 maart 2014 00:00

Magnum Elite II Waterproof Leather 8"

Geschreven door

Het werk van de gemiddelde politieagent vereist een bovengemiddelde schoen, dat is wel duidelijk. Veelal worden de in het standaard kledingpakket aangeboden schoenen niet als erg plezier ervaren.

Er zijn veel betere schoenen of gevechtslaarzen voor het politiewerk beschikbaar: niet via Divisie Logistiek maar in de particuliere handel. Magnum is één van de bedrijven welke dit soort schoenen maakt. In deze recensie bekijken we de Magnum Elite in een waterdichte uitvoering.

maandag, 03 maart 2014 00:00

SWAT4 PC-Game

Geschreven door

Degene die af en toe spelletjes speelt kent de SWAT-serie vast wel. Degene die zichzelf een gamer noemt zal zelfs de Police Quest serie kennen: spellen die zo realistisch mogelijk verschillende takken van het politiewerk weergaven: in de oude Police Quest spellen ging je als een agent de straat op om verkeerstaken uit te voeren en op meldingen te rijden. In latere delen nam je een recherchetaak op je en jaagde je bijvoorbeeld op een voortvluchtige of moest je gruwelijke misdrijven oplossen.
Na de eerste vier delen werd een andere specialistische taak uitgekozen voor de speler: men werd nu lid van het “allereerste” arrestatieteam: het Special Weapons And Tactics team van de LAPD, de politie van Los Angeles.

  • Facebook >

  • Twitter @Arrestatieteam.nl >

  • Twitter #Arrestatieteam >

  • 1