Overige (2)

vrijdag, 11 april 2014 00:00

Swisseye Raptor tactische zonnebril

Geschreven door

Wanneer de lengte van de dagen toeneemt en de zon steeds feller gaat schijnen, wordt het prettig en soms zelfs noodzakelijk, om een goede zonnebril te dragen tijdens ons werk.

Arrestatieteam.nl heeft de Raptor tactische zonnebril van het merk Swisseye het vuur aan de schenen gelegd. Lees in deze test of de bril aan onze eisen voldoet.

maandag, 03 maart 2014 00:00

SWAT4 PC-Game

Geschreven door

Degene die af en toe spelletjes speelt kent de SWAT-serie vast wel. Degene die zichzelf een gamer noemt zal zelfs de Police Quest serie kennen: spellen die zo realistisch mogelijk verschillende takken van het politiewerk weergaven: in de oude Police Quest spellen ging je als een agent de straat op om verkeerstaken uit te voeren en op meldingen te rijden. In latere delen nam je een recherchetaak op je en jaagde je bijvoorbeeld op een voortvluchtige of moest je gruwelijke misdrijven oplossen.
Na de eerste vier delen werd een andere specialistische taak uitgekozen voor de speler: men werd nu lid van het “allereerste” arrestatieteam: het Special Weapons And Tactics team van de LAPD, de politie van Los Angeles.

  • Facebook >

  • Twitter @Arrestatieteam.nl >

  • Twitter #Arrestatieteam >

  • 1